Ceny
Oznaczenia
Kod kreskowy
5060469987408
Symbol
OPTIN408
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
1.11 kg
Cechy
Termin ważności:
Opis

Izolat białka o smaku waniliowym


Skład:

Wielkość opakowania: 930 g

Porcja jednorazowa: 30 g

Ilość porcji w opakowaniu: 31

Składniki30 gRWS
Energia453 kJ / 108 kcal5%
Tłuszcze
w tym nasycone
0,4 g
0,1 g
1%
<1%
Węglowodany
w tym cukry
1,2 g
0,3 g
<1%
<1%
Białko25 g50%
Sól0,04 g1%

RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia

<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia

Składniki:

Białka izolatu serwatki (mleko) (95%) (izolat białka serwatki, hydrolizowany izolat białka serwatki, emulgator: lecytyna sojowa), aromaty, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (kurkumina). Może zawierać gluten, jaja i orzechy.

Sposób użycia:

Dodać 30 g (1 miarkę) do 200ml zimnej wody i mieszać, szejkować lub blendować aż do rozpuszczenia.

Przeciwwskazania:

Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu. W okresie ciąży i karmienia piersią przed zastosowaniem należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.

Przechowywanie:

W miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, unikać nadmiernego ciepła. Nie używać, jeśli uszczelka pod korkiem jest uszkodzona lub jej brakuje.

Informacja:

Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka. Nie należy przekraczać maksymalnej zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Producent

Optimum Nutrition
4 Waterside, Citywest Business Campus
Dublin 24
Irlandia

Podmiot odpowiedzialny

NMM Sp. z o.o.
Bocheńska 3/17
31-061 Kraków

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B