Olimp Collagen Bar Baton proteinowy z kolagenem, czekolada - 44 g

Kategorie: Olimp
Ceny
Oznaczenia
Kod kreskowy
5901330093562
Symbol
OLI562
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Waga
0.05kg
Cechy
Termin ważności:
Opis
?
?
?

Olimp Collagen Bar ? dla skóry, włosów, paznokci i stawów!

?
    ?
  • Baton białkowy z dodatkiem wysokiej jakości kolagenu pochodzenia rybiego ? 5 g kolagenu (baton 44 g)
  • ?
  • Niska zawartość cukrów - rewelacyjna w smaku fit przekąska w okresie odchudzania ? tylko 172 kcal (1 baton)
  • ?
  • Wysoka zawartość błonnika pokarmowego
  • ?
  • Dodatek witamin i minerałów wspierających w zachowaniu zdrowej skóry (witaminy A i C, biotyna) oraz stawów (witamina C, mangan)
  • ?
  • Wyjątkowy smak (czekoladowy z chrupkami), dodatek kakao, polewa z prawdziwej czekolady, produkt aromatyzowany
  • ?
?

Skład:

?

Wielkość opakowania: 44 g

?

Porcja jednorazowa:?44 g

?

Ilość porcji w opakowaniu: 1

?
???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Składniki44 gRWS
Wartość energetyczna717 kJ/ 172 kcal<>
Tłuszcz
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
8,4 g
2,9 g
<>
Węglowodany
w tym cukry
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole)
9,6 g
0,97 g
8,1 g
<>
Błonnik8 g<>
Białko8 g<>
Sól0,13 g<>
Witamina C40 mg50%
Witamina D2,5 µg50%
Witamina A400 µg50%
Biotyna25 µg50%
Mangan1 mg50%
Kolagen5000 mg<>
?
?

RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia

?

<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia

?

Składniki:

?

25% czekolada z substancją słodzącą [miazga kakaowa, substancja słodząca ? maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator ? lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], 13% peptydy kolagenu rybiego (ryby), fruktooligosacharydy, izomaltooligosacharydy z tapioki, substancje utrzymujące wilgoć ? glicerol, sorbitole; olej roślinny (rzepakowy), izolat białka sojowego, białko z grochu, chrupki sojowe (izolat białka sojowego), 3% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, białko z brązowego ryżu, izomaltuloza, substancja zagęszczająca ? guma arabska; aromaty, emulgator ? lecytyny (sojowe); kwas L-askorbinowy ? wit. C, cholekalcyferol ? wit. D, palmitynian retinylu ? wit. A, D-biotyna ? biotyna, glukonian manganu. Czekolada: masa kakaowa minimum 53%.

?
?
?
?
?

Sposób użycia:

?

Produkt gotowy do spożycia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie spożywać z innymi produktami zawierającymi witaminę A lub mangan. Produkt nie powinien być spożywany przez kobiety w ciąży i karmiące piersią.

?

Przeciwwskazania:

?

Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników preparatu. W okresie ciąży i karmienia piersią przed zastosowaniem należy skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą.

?

Przechowywanie:

?

W miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Przechowywać w suchym miejscu, unikać nadmiernego ciepła. Nie używać, jeśli uszczelka pod korkiem jest uszkodzona lub jej brakuje.

?

Informacja:

?

Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) prawidłowo zróżnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka. Nie należy przekraczać maksymalnej zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

?

Producent:

?

olimp Laboratories Sp. z o.o.
Pustynia 84F
39-200 Dębica
Polska

?
?
?
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkolwiek roszczeń.
© SolEx B2B