Ten wyjątkowy produkt powstał z połączenia wysokiej jakości kakao pochodzącego z nasion kakaowca z dodatkowymi składnikami odżywczymi. Zawiera 11g białka na 100g produktu oraz jest bogaty w magnez, witaminy i mikroelementy.
?Kakao wykorzystane w produkcie pochodzi z nasion kakaowca, drzewa naturalnie występującego w lasach równikowych Ameryki Południowej i Środkowej. Jest źródłem cennych składników odżywczych, w tym witamin C i B, cynku, potasu, magnezu i żelaza.
?Wielkość opakowania: 500 g
?Porcja jednorazowa: 20 g
?Ilość porcji w opakowaniu: 25
?| Składniki | ?20 g | ?RWS | ?
|---|---|---|
| Wartość energetyczna | ?148 kJ/ 36 kcal | ?<> | ?
| Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone  | ?1,6 g 1,0 g  | ?<> | ?
| Węglowodany w tym cukry  | ?2,2 g 1,5 g  | ?<> | ?
| Błonnik | ?1,9 g | ?<> | ?
| Białko | ?2,2 g | ?<> | ?
| Sól | ?0,02 g | ?<> | ?
| Magnez | ?75 mg | ?20% | ?
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia
?<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia
?Substancja słodząca: erytrytol, kakao (o obniżonej zawartości tłuszczu), mleko w proszku, węglan magnezu, aromaty w tym naturalny, substancja słodząca: sukraloza.
?Może zawierać pochodne: zbóż zawierających gluten, soi.
?Standardowe przygotowanie:
?20 g produktu (1,5 miarki) zmieszać z 150 ml gorącej wody i dokładnie wymieszać.
?Dla wygodniejszego przyrządzenia można przygotować w shakerze.
?Odpowiednie do przyrządzenia z mlekiem lub wodą. Smakuje tak samo dobrze na ciepło jak i na zimno.
?Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników produktu.
?Przechowywać w?temperaturze pokojowej, w suchym miejscu, w zamkniętym opakowaniu.
?Zawiera substancje słodzące. Zróżnicowany i zrównoważony sposób odżywiania się jest niezbędny dla zachowania zdrowia. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
?REGIS Sp. z o.o.
ul. Walerego Sławka 3a
30-633 Kraków
Polska