Słodka przyjemność w eleganckiej formie - baton proteinowy inspirowany smakiem dubajskiej czekolady. Delikatne, chrupiące ciasto kataifi w nadzieniu, w połączeniu z aksamitną polewą z mlecznej czekolady - tworzy wyjątkową przekąskę, która zadowoli nawet wymnagające podniebienia.
?Olimp Protein Bar nie zawiera utwardzanych tłuszczów, polioli, sztucznych aromatów, substancji wypełniających i miksu orzechów.
?Każdy baton zawiera 6,8 g protein (17 g białka w 100 g) i 216 kcal. Świetnie sprawdzi się jako zdrowa przekąska w okresie okołotreningowym lub w trakcie aktywnego dnia.
?Baton proteinowy przeznaczony jest dla wszystkich osób aktywnych fizycznie i nie tylko, szczególnie polecany dla:
?| Składniki | ?40 g | ?RWS | ?
|---|---|---|
| Wartość Energetyczna (energia) | ?900 kJ/ 216 kcal | ?<> | ?
| Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone | ?13 g 4,3 g | ?<> | ?
| Węglowodany w tym cukry | ?17 g 11 g | ?<> | ?
| Błonnik | ?2 g | ?<> | ?
| Białko | ?6,8 g | ?<> | ?
| Sól | ?0,19 g | ?<> | ?
RWS - Dzienna referencyjna wartość spożycia
?<> Nie ustalono dziennej referencyjnej wartości spożycia
?Produkt gotowy do spożycia.
?Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed działaniem promieni słonecznych, nagłych zmian temperatury, zapachu lub wilgotności.
?39% pasta pistacjowa (100% pistacje), 27% czekolada mleczna [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator ? lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], biała czekolada [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator ? lecytyny (sojowe), naturalny aromat waniliowy], 6% ciasto kataifi (maka pszenna, woda), syrop glukozowy, odtłuszczone mleko w proszku, koncentrat białek serwatkowych WPC (z mleka), sól, emulgator ? lecytyny (sojowe).
?Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 35%, masa mleczna minimum 21%.
?